POLETNI VKLOP 2019 

ponedeljek, 03.06.2019

Vklopovci zopet pripravljamo nepozabne počitnice za otroke

 

Pojasnila

KAJ, KJE, KDO?

·         Poletni vklop bo potekal od 1. julija do 23. avgusta 2019.

·         Poletni vklop bo potekal v Športni dvorani Antona Martina Slomška, Pod Hruševco 33.

·         Namenjen je osnovnošolcem in otrokom, ki prehajajo jeseni v 1. razred.

Vpis in info točka

·         Otrok, ki pride na Poletni vklop prvič, se vpiše v program na info točki, ki je postavljena takoj ob vhodu v telovadnico. VPIS pomeni, da izpolnite in oddate VPISNICO, ki jo dobite na info točki pri animatorju ali pa si jo natisnete doma in izpolnjeno prinesete s seboj (dostopna bo na www.zavod-cankar.si). Otrok dobi vpisno številko, ki so jo zapomni in jo nato skozi celo poletje pove zjutraj ob prihodu na info točki. S tem je vsak dan posebej zabeležen njegov prihod.

·         Otrok lahko pride na Poletni vklop katerikoli dan, torej ni nujno, da je prisoten vsak dan. Prisotnosti ni potrebno sporočati vnaprej, razen za izlete (glej spodaj).

·         Ob vpisu otrok dobi majico. Zaželeno je, da jo ima na izletih oblečeno.

·         VSAKO JUTRO SE MORA OTROK OB PRIHODU PRIJAVITI NA INFO TOČKI, POVEDATI SVOJO VPISNO ŠTEVILKO TER SE PRIJAVITI NA KOSILO, ČE ŽELI TISTI DAN NA KOSILO TER PORAVNATI MOREBITEN DENAR ZA KOSILO IN/ALI IZLET!

·         Ob odhodu morate animatorju na info točki povedati, da vaš otrok odhaja domov. Če vašega otroka odpelje druga oseba (sorodniki, prijatelji) morate to posebej zabeležiti na vpisnici ter ob odhodu povedati animatorju. Če bo otrok hodil domov sam, mora biti to nujno napisano na otrokovi vpisnici, drugače ga žal ne bomo mogli pustiti, da gre sam.

AKTIVNOSTI, PROGRAM, IZLETI

·         AKTIVNOSTI so brezplačne – športne aktivnosti (tudi tečaji rolanja, tenisa itd.), ustvarjalne delavnice itd. Izleti ter kosilo so plačljivi (glej spodaj).

·         PROGRAM bo objavljen na spletni strani www.zavod-cankar.sina začetni strani desno spodaj pod rdeče označenim poljem 'obvestila'. Program bo obešen tudi na info točki v športni dvorani. Ker je program v veliki meri odvisen od sodelovanja društev ter vremena, lahko pride do sprememb, zato tudi redno spremljajte Facebook stran Zavod Ivana Cankarja za šport, kulturo in turizem Vrhnika.

·         IZLETI so plačljivi in opcijski. Odločitev za izlet je odvisna od staršev. Večina otrok gre na izlet.

Za tiste, ki se ne odločijo za izlet, poteka Poletni vklop normalno v telovadnici, kar pomeni, da je za aktivnosti in kosilo poskrbljeno.

Na izlet je potrebno otroka prijaviti s posebno prijavnico, ki jo skupaj s prispevkom oddate na info točki. Prijave potekajo do dneva pred izletom do 12.00 oz. do zapolnitve mest, če je zanimanje za izlet veliko. Prosimo vas, da se roka za oddajo prijavnice držite, saj moramo avtobus ter kosilo pravočasno naročiti.

 

DNEVNI RED

·         PRIHOD otrok – med 6.30 in 8.30. Prosimo, da je 8.30 zadnja ura, da pripeljete otroka, saj se potem začnejo dopoldanske aktivnosti.

Ob dnevih, ko je na programu izlet, se ura prihoda lahko spremeni, o čemer boste obveščeni.

·         Ob 9.00 se začnejo dopoldanske aktivnosti. Vsak otrok si izbere 1 izmed aktivnosti, ki so v programu zapisane pod 'dopoldanske aktivnosti'. Menjava aktivnosti med potekom ni mogoča, prav tako otrok ne more početi »ničesar«.

·         Če v tistem tednu potekajo tečaji rolanja ali tenisa, je otroka treba na to posebej prijaviti (posebna prijavnica). S tem se otrok prijavi na tečaj, katerega obiskuje cel teden, razen četrtka, ko so načrtovani izleti. Otrok mora tečaj obiskovati cel teden, ne pa po dnevih, zato, da naši zunanji izvajalci vejo, koliko vaditeljev in opreme potrebujejo za izvedbo tečaja.

·         Dopoldanske aktivnosti potekajo do 11.15. Nato imajo otroci malico oz. kosilo. Kosilo traja do 13.30. Če otrok ni na kosilu, ga lahko prevzamete med 12.00 in 13.00.

·         Med 13.45 in 14.00 začnemo s popoldanskimi aktivnostmi. Otroci imajo zopet na izbiro več dejavnosti, ki so v programu zabeležene pod 'popoldanske aktivnosti'.

·      ODHOD otrok – med 12.00 in 16.30. Popoldanske aktivnosti se zaključijo do 15.00, zato vas prosimo, da otroke hodite iskat po 15. uri, da ne zmotite aktivnosti.

O      KOSILO

·         Topel obrok organiziramo v Restavraciji Flamingo. Prispevek za kosilo je 4 € na otroka.

·         Otroka vsak dan sproti prijavite ali pa se prijavi sam ob prihodu na info točki ter vsak dan sproti plačate 4 €. Jedilnik je za en teden vnaprej objavljen na spletni strani in obešen na info točki.

·         Otroci, ki ne gredo na kosilo, imajo lahko malico s seboj ali pa jih animatorji odpeljejo v Mercator, kjer si lahko s svojim denarjem kupijo malico.

·         ALERGIJE – jedilnik je objavljen vnaprej, zato vas prosimo, da natančno pregledate jedilnik ter otroka na kosilo ne prijavite, če ne prenaša hrane/sestavine, saj drugega žal ne moremo zagotoviti.

·         ZARADI ALERGIJ vas lepo prosimo, da otroci s seboj NE NOSIJO ARAŠIDOV ALI SMOKIJEV.

OSTALO

·         Prosimo, da imajo otroci s seboj vsak dan vsaj eno plastenko pijače (najbolje kar vodo).

·         Vsak dan potekajo športne aktivnosti, zato morajo otroci s seboj imeti športno obutev. Sploh tisti, ki imajo zjutraj ob prihodu obute natikače ali 'crocse'. Otroci, ki bodo brez športne obutve, se ne bodo mogli udeležiti športnih aktivnosti.

·         Če vidite, da je napovedan dež, prosimo, da je otrok primerno oblečen in obut ter ima s seboj dežnik!

·         Če je otrok ne držijo reda in pravil, motijo dejavnosti z neprimernim obnašanjem ipd. ter se kljub opozorilom in pogovorom to nadaljuje, je lahko iz programa izključen.

 

 

 

CENIK

PRISPEVEK UDELEŽENCA

 

na Vrhniki

Na Vrhniki s kosilom

LJ Atlantis

LJ Kodeljevo

PTUJ

MORJE

VRHNIKA

0,00 €

4,00 €

4,00 €

4,00 €

8,00 €

8,00 €

BOROVNICA

0,00 €

4,00 €

14,00 €

10,00 €

17,00 €

11,00 €

HORJUL

3,00 €

7,00 €

17,00 €

13,00 €

20,00 €

14,00 €

IZ DRUGIH OBČIN

6,00 €

10,00 €

20,00 €

16,00 €

23,00 €

17,00 €

     

kosilo je vključeno

 

 

Vodji programa: Lina Celarc in Gašper Stržinar

Vodja projekta: Lina Celarc

KONTAKT: 051 208 034

INFORMACIJE: FACEBOOK STRAN ZAVOD IVANA CANKARJA VRHNIKA

 

poletnivklop@gmail.com                              www.zavod-cankar.si