POLETNI VKLOP 3. TEDEN 

četrtek, 21.06.2018

Navodila za 3. teden in jedilnik ter dostop do JULIJSKEGA PROGRAMA, VPISNICE IN PRIJAVNIC

Spoštovani starši,

Spodaj imate dostop do jedilnika v 3. tednu, navodila glede aktivnosti in izletov 3. tedna, poleg tega pa lahko dostopate do vpisnice ter različnih prijavnic, ki jih doma natisnete in prinesete s seboj prvi dan, ko pripeljete otroka. Če ne morete natisniti doma, brez skrbi, saj vse dokumente dobite tudi na info točki, ob vstopu v Športno dvorano pri OŠ AMS.

POGLEJTE SI CELOTEN PROGRAM AKTIVNOSTI ZA MESEC JULIJ

Tukaj si lahko ogledate JEDILNIK ZA 3. TEDEN (še enkrat opozorilo, da letos natančno pregledate jedilnik ter otroka na kosilo ne prijavite, če ne prenaša hrane/sestavine, saj drugega žal ne moremo zagotoviti).

Tukaj je dokument VPISNICA (izpolnete samo enkrat in prinesete na info točko tisti dan, ko boste otroka prvič pripeljali na Poletni vklop. Vpis vnaprej NI POTREBEN, prav tako ni nujno, da je otrok prisoten vsak dan v tednu! Otrok dobi vpisno številko, ki si jo mora zapomniti in se vsako jutro 'pofočkati' na info točki).

Tukaj je dokument PRIJAVNICA NA IZLET (otroka je treba s posebno prijavnico prijaviti pravočasno na izlet in sicer do dneva pred izletom do 12.00 oz. do zapolnitve mest. Posebej pozorni bodite na oceno plavanja in prosimo za REALNO oceno znanja).

Tukaj je dokument PRIJAVNICA NA TEČAJ ROLANJA/TENISA (če je na programu v tednu tečaj tenisa ali tečaj rolanja, je treba otroka s posebno prijavnico prijaviti na ta tečaj. Opremo lahko zagotovijo športna društva. Tečaji so brezplačni. Prijavljeni otrok mora tečaj obiskovati cel teden, razen v primeru izletov).

VSE OSTALE INFORMACIJE O PRVEM TEDNU POLETNEGA VKLOPA sledijo spodaj

SPLOŠNO OBVESTILO:  otroci naj imajo vsak dan s seboj športno obutev, rezervno majico ter zadostno količino pijače!

Tablični računalniki in mobiteli niso zaželeni!

 

OBVESTILO 3. TEDEN: 16. – 20. JULIJ

1.    ROLANJE -  ŠD VUČKO

Od ponedeljka do petka (razen v četrtek) bo potekal tečaj rolanja. Otroci naj imajo s seboj rolerje, ščitnike, čelado, nogavice. Če opreme nimajo, jo lahko posodi ŠD Vučko. Prijavnice zbiramo na info točki do ponedeljka do 8.30.  Prijavljeni otroci morajo obiskovati tečaj vse dni.

2.    TEČAJ NEMŠČINE

Od ponedeljka do petka (razen v četrtek) bo potekal tečaj nemščine. Prijave niso potrebne. Otroci naj imajo s seboj mapo in pisalo.

3.    VODNE IGRE – SREDA 18. 7.

Otroci naj imajo sabo kopalke, brisačo, natikače, zaščitno kremo, kapo in pijačo. V nahrbtnikih naj imajo rezervna oblačila.

*V primeru slabega vremena vodne igre odpadejo.

 

4.     BAZEN – ČETRTEK, 19. 7.

V četrtek odhajamo na kopanje na Kodeljevo. Otroci naj imajo s seboj: kopalke, brisačo, kremo za sončenje, pokrivalo, kaj za malico in zadostno količino pijače ter neplavalci obvezno rokavčke! V primeru slabega vremena gremo v Atlantis.

ZBOR JE NAJKASNEJE DO 8.00, PREDVIDENA VRNITEV JE OB 15.00.

PRIJAVNICE IN 4 € ZBIRAMO NA INFO TOČKI DO SREDE DO 12.00 oz. do zapolnitve mest

Zaradi organizacijskih usklajevanj bi ob tej priliki ponovno prosili, da se otroci in starši pri vseh izletih držite rokov prijav. Prav tako bi želeli, da v primeru otrokove upravičene odsotnosti (bolezen ipd.) ter s tem posledično odjave iz izleta to sporočite PRAVOČASNO!

 

 

OSTALE DNI POTEKA VKLOP NORMALNO -  GLEJTE JULIJSKI PROGRAM!