POLETNI VKLOP - 8. TEDEN 

četrtek, 21.06.2018

Navodila za 8. teden ter dostop do VPISNICE IN PRIJAVNIC

Spoštovani,

Spodaj imate  navodila glede aktivnosti in izletov 8. tedna, poleg tega pa lahko dostopate do vpisnice ter različnih prijavnic, ki jih doma natisnete in prinesete s seboj prvi dan, ko pripeljete otroka. Če ne morete natisniti doma, brez skrbi, saj vse dokumente dobite tudi na info točki, ob vstopu v Športno dvorano pri OŠ AMS.

 

Tukaj je dokument VPISNICA (izpolnete samo enkrat in prinesete na info točko tisti dan, ko boste otroka prvič pripeljali na Poletni vklop. Vpis vnaprej NI POTREBEN, prav tako ni nujno, da je otrok prisoten vsak dan v tednu! Otrok dobi vpisno številko, ki si jo mora zapomniti in se vsako jutro 'pofočkati' na info točki).

Tukaj je dokument PRIJAVNICA NA IZLET (otroka je treba s posebno prijavnico prijaviti pravočasno na izlet in sicer do dneva pred izletom do 12.00 oz. do zapolnitve mest. Posebej pozorni bodite na oceno plavanja in prosimo za REALNO oceno znanja).

 

 SPLOŠNO OBVESTILO:  otroci naj imajo vsak dan s seboj športno obutev, rezervno majico ter zadostno količino pijače!

Tablični računalniki in mobiteli niso zaželeni!

OBVESTILO 8. TEDEN: 20. – 24. AVGUST

1.                       NOGOMET

Med dopoldanskimi aktivnostmi bo NK Dren Vrhnika predstavil nogomet. Otroci, ki se želijo tega udeležiti, naj imajo s seboj nogometne čevlje (kopačke) ali superge ter nogavice.

 

2.                        IZLET PRESENEČENJA ČETRTEK, 23. 8.

V četrtek odhajamo na daljši izlet, vendar zaenkrat še ne izdamo destinacije. Zaradi velikega števila otrok omejujemo prijave na tri avtobuse. S seboj naj imajo otroci: kopalke, brisačo, kremo za sončenje, pokrivalo, kaj za malico in zadostno količino pijače ter neplavalci obvezno rokavčke!

ZBOR JE NAJKASNEJE DO 7.00!

PREDVIDENA VRNITEV JE OB 17.00.

Prijavnice in 8 € zbiramo na info točki do srede do 12.00 oz. do zapolnitve mest.

 

Zaradi organizacijskih usklajevanj bi ob tej priliki ponovno prosili, da se otroci in starši pri vseh izletih držite rokov prijav. Prav tako bi želeli, da v primeru otrokove upravičene odsotnosti (bolezen ipd.) ter s tem posledično odjave iz izleta to sporočite PRAVOČASNO!

 

OSTALE DNI POTEKA VKLOP NORMALNO -  GLEJTE PROGRAM!

VSE OSTALE INFORMACIJE O PRVEM TEDNU POLETNEGA VKLOPA sledijo spodaj