POLETNI VKLOP 2018 

petek, 01.06.2018

VSE INFORMACIJE O POLETNEM VARSTVU

 

KAJ, KJE, KDO?

·         Poletni vklop je počitniško varstvo, ki letos poteka od 2. julija do 24. avgusta 2018, vsak dan med tednom od 6.30 do 16.30

·         Letos zaradi gradbenih del v Osnovni šoli Ivana Cankarja Poletni vklop izjemoma poteka v Športni dvorani Antona Martina Slomška, Pod Hruševco 33.

·         Namenjen je osnovnošolcem.

Vpis in info tocka

·         Ko pride otrok na Poletni vklop prvič v poletju, se vpiše v program na info točki, ki je postavljena takoj ob vhodu v telovadnico. VPIS pomeni, da izpolnete in oddate VPISNICO, ki jo dobite na info točki pri animatorju ali pa si jo natisnete doma in izpolnjeno prinesete s seboj (dostopna bo na www.zavod-cankar.si). Otrok dobi vpisno številko, ki si jo zapomni in jo nato vsakič pove zjutraj ob prihodu na info točki. S tem je vsak dan posebej zabeležen njegov prihod.

·         Otrok lahko pride na Poletni vklop katerikoli dan, torej ni nujno, da je prisoten vsak dan. Prisotnosti ni potrebno sporočati vnaprej, razen za izlete (glej spodaj).

·         Ob vpisu otrok dobi majico. Zaželeno je, da jo ima na izletih oblečeno.

·         POLEG TEGA, DA SE MORA OTROK VSAKO JUTRO OB PRIHODU PRIJAVITI NA INFO TOČKI, POVEDATI SVOJO VPISNO ŠTEVILKO, SE MORA TUDI PRIJAVITI NA KOSILO, ČE ŽELI TISTI DAN KOSITI TER PORAVNATI MOREBITEN DENAR ZA KOSILO IN/ALI IZLET!

·         Ob odhodu morate animatorju na info točki povedati, da vaš otrok odhaja domov. Če vašega otroka odpelje druga oseba (sorodniki, prijatelji) morate to posebej zabeležiti na vpisnici ter ob odhodu povedati animatorju. Če otrok odhaja domov SAM, mora biti ura odhoda označena na vpisnici, otrok pa se mora, ko odhaja, nujno odjaviti na info točki.

AKTIVNOSTI, PROGRAM, IZLETI

·         Vse aktivnosti (tudi tečaji rolanja, tenisa, tujih jezikov itd.) so za otroke iz občine Vrhnika brezplačne. Za otroke iz ostalih občin se udeležba obračunava vsakodnevno po spodnjem ceniku.

PRISPEVEK UDELEŽENCA

 

na Vrhniki

Na Vrhniki s kosilom

izleti

LJ Atlantis

LJ Kodeljevo

PTUJ

MORJE

VRHNIKA

0.00 €

4.00 €

4.00 €

4.00 €

8.00 €

8.00 €

BOROVNICA*

0.00 €

4.00 €

14.00 €

10.00 €

17.00 €

11.00 €

HORJUL*

3.00 €

7.00 €

17.00 €

13.00 €

20.00 €

14.00 €

IZ DRUGIH OBČIN

6.00 €

10.00 €

20.00 €

16.00 €

23.00 €

17.00 €

       

kosilo je vključeno

 

·         Izleti ter kosilo so plačljivi za vse (glej spodaj).

·         PROGRAM bo objavljen proti koncu junija na spletni strani www.zavod-cankar.sina začetni strani desno spodaj pod rdeče označenim poljem 'obvestila'. Program bo obešen tudi na info točki v športni dvorani. Ker je program v veliki meri odvisen od sodelovanja društev ter vremena, lahko pride do sprememb, zato tudi redno spremljajte Facebook stran Zavod Ivana Cankarja za šport, kulturo in turizem Vrhnika.

·         IZLETI so plačljivi in opcijski. Odločitev za izlet je odvisna od staršev. Večina otrok gre na izlet.

 Za tiste, ki se ne odločijo za izlet, poteka Poletni vklop normalno, kar pomeni, da je za aktivnosti in kosilo poskrbljeno.

Na izlet je treba otroka prijaviti s posebno prijavnico, ki jo skupaj s prispevkom oddate na info točki. Prijave potekajo do dneva pred izletom do 12.00 oz. do zapolnitve mest, če je zanimanje za izlet veliko. Prosimo vas, da se roka za oddajo prijavnice držite, saj moramo avtobus ter kosilo pravočasno naročiti.

DNEVNI RED

·         PRIHOD je zjutraj med 6.30 in 8.30 in prosimo vas, da se tega držite.

Ob dnevih, ko je na programu izlet, se ura prihoda lahko spremeni, o čemer boste obveščeni.

·         Ob 9.00 se začnejo dopoldanske aktivnosti. Vsak otrok si mora izbrati eno izmed ponujenih aktivnosti, ki so v programu zapisane pod 'dopoldanske aktivnosti'.

·         Če v tistem tednu potekajo tečaji rolanja ali tenisa, je otroka treba na to posebej prijaviti (posebna prijavnica). S tem se otrok prijavi na tečaj, katerega obiskuje cel teden, razen četrtka, ko so načrtovani izleti. Opremo za tečaje lahko puščajo otroci v garderobi cel teden.

·         Dopoldanske aktivnosti potekajo do 11.30. Nato imajo otroci malico oz. kosilo, ki traja do cca. 13.15. Če otrok ni na kosilu, ga lahko prevzamete ob 12.00. Če je otrok na kosilu, pa ga lahko prevzamete med 13.15 in 13.30.

·         Ob 13.30 začnemo s popoldanskimi aktivnostmi. Otroci imajo na izbiro več dejavnosti, vsak si izbere eno izmed ponujenih aktivnosti. Popoldanske aktivnosti se zaključijo do 15.00, zato vas prosimo, da v vmesnem času ne hodite po otroke.

·         Med 15.00 in 16.30 lahko otroke prevzamete kadarkoli. Prosimo, da se držite zadnje ure in ne zamujate. V primeru »višje sile« nas prosim pravočasno pokličite in obvestite.

KOSILO

·         Topel obrok organiziramo v juliju v sodelovanju z Gostilno Kranjc, v avgustu pa z Restavracijo Flamingo. Prispevek za kosilo je 4 € na otroka.

·         Otroka vsak dan sproti prijavite ali pa se prijavi sam ob prihodu na info točki ter vsak dan sproti plačate 4 €. Jedilnik je za en teden vnaprej objavljen na spletni strani in obešen na info točki.

·         Otroci, ki ne gredo na kosilo, imajo lahko malico s seboj ali pa jih animatorji odpeljejo v Mercator, kjer si lahko s svojim denarjem kupijo malico.

·         ALERGIJE – jedilnik je objavljen vnaprej, zato vas prosimo, da natančno pregledate jedilnik ter otroka na kosilo ne prijavite, če ne prenaša hrane/sestavine, saj drugega žal ne moremo zagotoviti.

·         ZARADI ALERGIJ vas lepo prosimo, da otroci s seboj NE NOSIJO ARAŠIDOV ALI SMOKIJEV.

OSTALO

·         Prosimo, da imajo otroci s seboj vsak dan vsaj eno plastenko pijače (najbolje kar vodo).

·         Vsak dan potekajo športne aktivnosti, zato morajo otroci s seboj imeti športno obutev, predvsem tisti, ki imajo zjutraj ob prihodu obute natikače ali 'crocse'. Otroci, ki bodo brez športne obutve, se ne bodo mogli udeležiti športnih aktivnosti.

·         V primeru napovedanega slabega vremena, prosimo, da je otrok primerno oblečen in obut ter ima s seboj dežnik!

·         V kolikor otrok ne bo upošteval pravil ali bo z neprimernim obnašanjem motil dejavnosti in se bo le-to kljub opozorilom in pogovorom nadaljevalo, bomo primorani otroka izključiti iz programa.

Vodji programa: Lina Celarc in Gašper Stržinar

Vodja projekta: Daniel Cukjati

KONTAKT: 051 208 034

INFORMACIJE: FACEBOOK STRAN ZAVOD IVANA CANKARJA VRHNIKA

poletnivklop@gmail.com                              www.zavod-cankar.si